Termeni si conditii


Folosirea site-ului www.vinuri-craiova.com reprezinta acceptul dumneavoastra în ceea ce priveste termenii și conditiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site in cele mai bune conditii va recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Toghetour SRL, numit in continuare Comerciantul, isi asuma dreptul de a modifica orice informatie a site-ului fara o notificare prealabila.

1. Produse si servicii
Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului www.vinuri-craiova.com sunt noi si vor fi livrate in ambalajul original al producatorului. In momentul livrarii produselor acestea vor fi insotite de factura fiscala aferenta, conform legislatiei în vigoare.
Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile in limita stocului la momentul respectiv, din acest motiv Comerciantul isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul în care unele produse nu se mai regasesc pe stoc.

2. Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani
Site-ul www.vinuri-craiova.com se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin efectuarea unei comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

3. Politica preturilor
Preturile afisate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs in parte. Acestea includ TVA (24%) si nu includ costul aferent transportului. Pretul de achizitie al produselor comandate este cel din momentul confirmarii comenzii si se va regasi pe factura emisa.
SC Toghetour SRL depune toate eforturile pentru a va prezenta corect informatiile din cadrul site-ului, insa din motive tehnice, independente de noi, pot aparea erori in ceea ce priveste afisarea preturilor.De aceea in momentul in care veti fi contactati pentru preluarea datelor de livrare,vi se va aduce la cunostinta contravaloarea produselor.In cazul in care exista neconcordante in ceea ce priveste pretul unui produs aveti posibilitatea de a anula comanda respectiva.

4. Modalitati de livrare a produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in România, prin intermediul unei firme de curierat rapid,pentru orasul Craiova existand si posibilitatea de a efectua noi transportul la adresa dumneavoastra.Pentru mai multe informatii privind costurile aferente transportului vezi si pagina comanda.
Inainte de a onora comanda,Comerciantul isi rezerva dreptul de a contacta clientul fie telefonic fie prin email.

SC Toghetour SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, rascoale,razboaie,actiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform legilor romanești.
In cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite clientului este cea a sumei incasate de la clientul respectiv.
Costul transportului este suportat de către cumparator,in functie de valoarea comenzii si de tariful perceput la momentul respectiv de firma de curierat rapid.

5. Modalitati de plata
Plata produselor comandate se va efectua integral la momentul livrarii coletului de catre curier.

6. Returnarea produselor
Orice client are dreptul de a notifica in scris Comerciantul ca renunta la cumpararea produsului comandat, fara penalitati și fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform art.4 din legea nr. 130/2000. Produsele vor fi returnate în aceeași stare în care au fost livrate/ recepționate. Costurile aferente returului vor fi suportate de către cumparator, iar Comerciantul va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la returnarea produsului,cu conditia ca produsele respective sa nu prezinte urme fizice de lovituri,ambalaj sau recipent spart,zgariat.

7. Protectia datelor personale
Comerciantul garanteaza confidentialitatea datelor dumneavoastra. Conform Legii 677/ 2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, va informam ca datele dumneavoastra personale vor fi administrate in conditii de siguranta si vor fi folosite numai pentru urmatoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate telefonic sau pe email, diverse oferte speciale, promoții etc.

8. Dispozitii finale
Problemele aparute in urma utilizarii produselor si serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt mentionate in prezentul document, se vor solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator. Prin utilizarea serviciilor site-ului www.vinuri-craiova.com, clientul este de acord cu acesti Termeni si Conditii si isi asuma in totalitate consecintele folosirii site-ului în aceste conditii.